Data Visualisatie

Inzicht

Heb jij duidelijke antwoorden nodig op jouw bedrijfsvragen? Wil je niet al je tijd verspillen aan het zoeken en analyseren van grote datasets? En wil je niet afhankelijk zijn van één teamlid die weet hoe je de data zou moeten analyseren? Met Eenvoud heb je in een oogwenk inzicht over hoe jouw bedrijf ervoor staat. Eenvoud specialiseert zich op het samenvoegen en visualiseren van jouw data. De tools die jij nodig hebt, waar en wanneer je maar wilt.

Regie

Door gebruik te maken van onze datavisualisatie tools blijf je op de hoogte van de prestaties van jouw team en de doelen die jij voor ogen hebt. Eenvoud Media stelt jou in staat om je te focussen op dat wat ertoe doet: zelf de regie houden over je bedrijf door jouw bedrijfsdata te centraliseren in één management dashboard. Real-time beschikbaar waar en wanneer je maar wilt.

Integratie

Veel verkopers van bedrijfssoftware bieden hun eigen tools aan, ontworpen om inzicht te geven in hun specifieke toepassing. Het combineren van deze datasets met je eigen datasets is vaak een garantie voor hoofdpijn of het is niet eens mogelijk. Eenvoud lost dit voor je op door al je dataset te integreren in één duidelijke informatiebron die klaar is voor foutloze analyses.

Eleanor

Eenvoud maakte voor Eleanor een datavisualisatietool. Eleanor biedt een platform om de handel tussen Bordeaux onderhandelaars en ‘fine wine’ professionals te faciliteren. De tool biedt inzicht in trends gebaseerd op het verleden, chateau informatie en meer.