Maatwerk Mobiele Applicaties

Custom App Development

Eenvoud Media creëert innovatieve op maat gebouwde mobiele applicaties met een gebruiksvriendelijke interface en puntgaaf design. Of je nu gemakkelijk met klanten in contact wilt komen of je team de juiste workflow wil laten volgen, Eenvoud Media werkt met jou samen aan de optimale bedrijsoplossing.

Mobiele applicaties
Mobiele applicaties

Efficientie

Jouw laptop of tablet is niet altijd het beste instrument. Ben je met een klant in gesprek en wil je je productiecapaciteit, de beschikbaarheid van je team of wellicht de aandelen van volgende week checken? Met je telefoon bij de hand heb je zo je antwoord. Met onze mobiele oplossingen maken wij het leven voor jou een stuk makkelijker.

Cross Platform

Hybride applicaties zijn de toekomst, daarom hanteert Eenvoud Media één ontwikkelproces voor de drie meest gebruikte mobiele platforms: iOS, Android en Windows Phone. Zonder de platform-specifieke ontwikkeling garanderen wij snelheid en kosten efficiëntie tijdens het ontwikkelen.

Hybride apps worden centraal onderhouden en geupgrade dus jij hoeft je nooit zorgen te maken over outdated clients of dure onderhoudscontracten. Wil je de app ook op je desktop of laptop gebruiken? Dan is een webapplicatie wellicht een passende oplossing.

mobiele applicaties

Novotel Transit App

Deze mobiele app stelt jou in staat om tijdschema's en transport informatie te vinden om Novotel Amsterdam Schiphol Airport te bereiken. Van en naar Schiphol Airport en naar vele andere businesslocaties.