Website Ontwikkeling

Maatwerk website ontwikkeling

Websites op maat. Dat is waar Eenvoud voor staat. Het identificeren van jouw doelgroep en hoe je met hen communiceert is de sleutelvraag bij het ontwikkelen van een nieuwe website. Wij bij Eenvoud zijn ons daar bewust van en hebben dan ook een goede staat van dienst als het aankomt op gebruiksvriendelijke, oogstrelende websites.

Campaign Sites

Eenmalige promotie websites moeten bezoekers aantrekken, ze versteld doen staan en je event, product of promotie verkopen. Wij stoppen niet na oplevering van een sterke landingspagina met oogstrelend design. We bieden met Google SEO (Search Engine Optimisation) en een breed scala aan marketingtools de mogelijkheid om mogelijke klanten na te volgen. Of je nu bewustzijn wilt creëren, data wilt verzamelen of aan je branding wilt werken, wij weten hoe we jou op weg moeten helpen!

Communities & Platforms

Voeg services toe aan je website om je te verbinden met (potentiele) klanten. Eenvoud creeert voor jou een platform waar je je klantbestand kan vergroten. Een platform waar je klanten makkelijk met elkaar en met jou kunnen communiceren. Ben je op zoek naar een complex product? Misschien zijn onze web– en mobiele applicaties een geschiktere oplossing voor jouw bedrijf.

Zeelander Website

Eenvoud Media ontwierp en bouwde een nieuwe website voor Zeelander. Een prachtige en responsive website ontwikkeld in WordPress is het resultaat. Bekijk onze case!