Online Marketing

Online Marketing

Zodra wij jouw website hebben opgeleverd, stoppen we niet. De volgende stap is om bezoekers te trekken naar de website en ervoor te zorgen dat jouw merk goed vertegenwoordigd is online. We bieden een reeks marketing dienstverlening aan die jou helpt meer traffic naar je website te genereren en zorgt voor optimale conversie.

Het voordeel van Search Engine Marketing is dat we zelf bepalen welke zoekwoorden we targeten. Met andere woorden, we weten waar de gebruiker naar op zoek is wanneer ze jouw advertentie bereiken. Dit geeft ons de kans om in de behoefte van de bezoeker te voorzien.


Het zoeknetwerk 

Adverteren in het Zoeknetwerk van Google en Bing omvat tekst advertenties in de eerste en tweede pagina van de zoekresultaten. Met adverteren in het zoeknetwerk betaal je alleen wanneer er iemand op jouw advertentie klikt. Ons doel is om zoveel mogelijk conversies tegen de laagste prijs te realiseren.


Het Display Netwerk 

Google Adwords biedt de mogelijkheid om te adverteren in ruim 2 miljoen websites, apps en video’s. Als je bijvoorbeeld eigenaar bent van een schoenenzaak dan kan je display adverteren inzetten om jouw producten te tonen op een banner in een modeblog of andere relevante websites.


Retargeting 

Retargeting is een vorm van adverteren dat jouw advertenties toont aan bezoekers nadat ze jouw website hebben verlaten. Zodra iemand op jouw website landt wordt er een cookie in de browser geïnstalleerd. Deze cookie toont jouw advertenties op andere websites die de gebruiker bezoekt. Een kans voor jou om je merk te presenteren aan potentiële kopers op diverse platforms.


Landingspagina 

Als jouw bezoekers hebben geklikt op de advertentie is de volgende stap ervoor zorgen dat de bezoeker interactie heeft met jouw website. De pagina waar de gebruiker op land is daarom erg belangrijk. Het moet naar verwachting voldoen wanneer zij op de advertentie klikken. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en ontwerpen van landingspagina’s die converteren een stuk makkelijker maken.


Video Adverteren 

Onderzoek wijst uit dat landingspagina’s met video tot 83% meer converteren. De verwachting voor 2018 is dat 80% van de “Global consumer Internet Traffic” uit video zal bestaan. Kansen die je niet mag laten liggen als je je online marketing strategie serieus neemt.


SEO 

Wil je tussen de organische zoekresultaten van Google vermeldt worden? Search Engine Optimasation (SEO) leidt tot een structurele en duurzame vindbaarheid van jouw website. Of je nou op zoek bent naar technische SEO of unieke SEO content, wij kunnen je van dienst zijn!


Google Shopping

Google Shopping is hét medium voor webshops die production aan potentiële kopers willen tonen. Google geeft jouw producten bovenaan de zoekpagina weer als gebruikers zoeken op zoekwoorden die voor jouw producten relevant zijn. En je betaalt alleen wanneer een bezoeker op je website landt of wanneer hij jouw assortiment bekijkt.


Mobiele Advertenties

De Noodzaak van mobiel vriendelijke advertenties  and landingspagina groeit elk jaar. We helpen jou met het plannen, managen en uitvoeren van jouw mobiele advertentie campagnes. Én zorgen ervoor dat jouw prospects jouw bedrijf altijd op de juiste manier te zijn krijgen, op alle apparaten.


Google Gecertificeerd!

Wij zijn Google gecertificeerd. Dit betekent dat onze online marketeer door Google is gekwalificeerd om jou te voorzien van het beste advies op het gebied van jouw online marketing strategie.